Wardrobe by Me: Jeg fandt et gigantisk hul i markedet


Medlem Christina Albeck som står bag virksomheden Wardrobe By Me omsætter for millioner. Hun har kunder i næsten hele verden. Omkring 100 butikker sælger hendes varer – helt uden at hun selv har opsøgt dem. Og omsætningen er kun gået i én retning, siden hun begyndte: Opad.

Dette har Helsingør Dagblad også opsnappet og har skrevet en historie om Christina og hendes virksomhed:

I et lille lokale i Espergærde Centret, lidt gemt af vejen oven på Café Nissen, har Christina Albeck sit kontor og værksted, hvorfra hun driver virksomheden Wardrobe By Me.

Den 55-årige designer og iværksætter har gennem de seneste år opbygget en succesfuld forretning, som når ud til en dedikeret og voksende hobby-målgruppe over hele verden: Folk, der syr deres eget tøj fra inderst til yderst.

Christina Albeck designer og sælger tusindvis af snit-mønstre – hovedsageligt digitalt som PDF-filer fra egen webshop, men også i fysiske udgaver på papir. Det er mønstre eller skitser, som man bruger, når man skal sy for eksempel en kjole eller en skjorte med tilhørende instruktioner, så kunderne nemt kan komme i gang med symaskine, nål og tråd.

Læs hele artiklen på Helsingør Dagblad

Fotos: Lars Lindevall, Helsingør Dagblad