Puslespilsbutikken

Puslespilsbutikken i Helsingør er sandsynligvis Danmarks eneste ægte puslespilsbutik og producent. Vores eget puslespilsmærke hedder Penny Puzzle, og vi har både de mest nuttede minipuslespil designet i samarbejde med illustratorer fra hele verden og vores egne store puslespil med 500 og 1000 brikker, bl.a. det berømte Helsingør-puslespil: Home of Hamlet.

Vi har de flotteste puslespil til voksne og børn, som fylder fra gulv til loft og inspirerer til mange timers hygge, oplevelse og fordybelse.

Vi har mange spændende puslespilsmærker fra hele verden og får leveret nye flotte puslespil hver uge året rundt bl.a. fra Penny Puzzle, Cobble Hill, Trevell, Wentworth træpuslespil, Clementoni og mange andre dejlige puslespilsmærker. Hver gang du besøger vores butik, vil du få øje på noget, som du ikke har set før.

Når du handler puslespil i Puslespilsbutikken, får du personlig service, hjælp til at finde de helt rigtige puslespil og gratis gaveindpakning. Spørg endelig, mens du er her. Så får du mest ud af dit besøg i vores butik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Puslespilsbutikken.

Fag / Discipline:
andet_(snedker,_natur_m.m.)
By / city:
3000 Helsingør
Besøgsadresse:
Anna Queens Stræde 5a, 3000 Helsingør (indgang via gården)
www:
https://www.boxquiz.dk
PP103 Home of Hamlet
Puslespilsbutikken(4)
Puslespilsbutikken(3)
Puslespilsbutikken(1)