Invitation: Fernisering m!ne showroom – Kulturnatten 29.9.23

Made in Elsinore slår dørene op for allerførste gang til Kulturnat Helsingør 2023 fredag d. 29.9! Vi byder velkommen indenfor i det nye community showroom og udstillingsrum for første gang. Kom og mød de mennesker der skaber vores interiør, arkitektur, brugskunst, litteratur og meget mere. Alle er velkomne!

Kom forbi den historiske Helsingør Station og oplev en udstilling KUN med produkter der er designet, tænkt, skabt og i mange tilfælde også produceret lokalt. Vi holder åbent i showroomet fra 17-21.00 og der vil være indslag og musik aftenen igennem.

17:00 Officiel åbning af Made in Elsinore. Taler: TBA

17:00-19:00 Fernisering – Se udstillingen, mød skaberne og få en snak med holdet bag showroomet og den nye forening. Vi giver en rundvisning i udstillingen der rummer designs, værker og produkter fra mere end 50 lokale, kreative iværksættere!

19:00-19:35 Livekoncert med Lampe&Møller.

Lampe&Møller duo indtager ankomsthallen på Helsingør Station med et udvalg af danske musikalske fortællinger. Optrædeformen er intens og medrivende og Lampe&Møller satser hele butikken hver gang jazzen skal ud!!


20:00-21:00 Vi lukker stille og roligt af og siger tak for i aften

Også Gurre Bryghus vil være tilstede til hele aftenen og dele smagsprøver ud på deres lækre øl.