Wardrobe By Me

Wardrobe By Me står bag en lang række nordisk prægede designs af snitmønstre til tøj fra yderst til inderst. Virksomheden udgiver og sælger snitmønstre, der er grundlaget for, at kunder fra hele verden kan sammensætte en drømmegardarobe med tøj syet i snit og farver der reflekterer kundens personlige stil og smag.

Founder og ejer Christina Albeck er uddannet designer og erhvervsøkonom og har en baggrund som designer og teknisk designer i den danske modeverden.

Mønstrene udgives både til download i det digitale PDF-format og som trykte mønstre på papir. PDF-mønstrene sælges direkte til slutkunderne fra WBM’s egen webshop, wardrobebyme.com, og fra andre internationale, internetbaserede platforme. Papirmønstrene sælges via stofbutikker i en lang række lande. Herunder i Danmark, hvor de bl.a kan købes hos www.metermeter.dk

Efter download af et PDF-mønster kan kunden vælge mønstret i sin egen størrelse, printe det på en almindeligt printer og tape siderne sammen til et fuldt snitmønster. Hvis man har adgang til en større printer, medfølger mønstret også i A0-format. Som noget helt nyt  kan mønstrene nu også projiceres direkte fra projekter ned på stoffet på klippebordet. Med den metode forbruges intet papir.

På kontoret i Espergærdecenteret arbejder vi dagligt med udvikling af nye designs.

 


By / city:
3060 Espergærde
Besøgsadresse:
Wardrobe By Me, Nørre Torv 14, 3060 Espergærde
www:
https://wardrobebyme.com/
painter-jacket-pdf-sewing-pattern-wardrobe-by-me-1_1296x
Collage03
Collage01
CA selfie