Jorddesign

Jeg er keramiker og billedkunstner, bosat i Hornbæk. Jeg flyttede fra Danmark som meget ung, bosat i London i mange år hvor jeg arbejdede som indretnings arkitekt, samtidig med jeg begyndte at male og fik en del kommisioner. Derfra til Houston, Texas, Paris, Sidney og Dubai. Jeg begyndte min karriere i keramik i Australien og videre i Dubai. I paris deltog jeg i et portræt maling kursus, og I Dubai et kursus over flere år i pastel maling og kollage. Tilbage i UK startede jeg en uddannelse i kunst på University of Greenwich, samtidig med jeg udvidede mit kendskab til skulptur og drejning gennem nogle år, suppleret med lange intensive kurser både i England (Cornwall og Stoke on Trent) og i København.

Jeg flyttede tilbage til Danmark i 2019 og har nu mit eget værksted og butik i Hornbæk, hvor jeg trækker på inspirationen fra de skønne omgivelser. Jeg tager jævnligt elever, og nyder at undervise og videregive mine erfaringer. 

Jeg fokuserer på keramik som et kunstnerisk udtryk, både i form og farve. Det meste af hvad jeg drejer er unikt i forhold til mine farver og udtryk.


Fag / Discipline:
Kunsthåndværk
By / city:
3100 Hornbæk
Besøgsadresse:
Trouvillevej 1A, 3100 Hornbæk
www:
https://www.jorddesign.org/
IMG_7197
IMG_1313
IMG_2046
IMG_7199
PHOTO-2023-03-26-12-59-08
IMG_0846